Til hovedinnhold

Sikkerhet og brannvarsling

Time Elektro er en solid og erfaren leverandør av sikkerhetssystemer til landbruket, næringsbygg og borettslag. Vi skreddersyr alle løsningene ut ifra dine behov.

Vi samarbeider med anerkjente leverandører som leverer solide løsninger. Time Elektro har både kompetansen og erfaringen til å prosjektere og installere anlegg i alle størrelser og typer. 

Innenfor sikkerhet så snakker vi om brannvarsling- og nødlysanlegg, samt andre sikkerhetfunksjoner som kan tilknyttes KNX. Det finnes ulike type systemer, men de har som funksjon å forebygge og varsle om farlige situasjoner. Systemene leveres både til industri, næring og sameier. Det viktigste er å finne den løsningen som er best tilpasset bygget og kravene fra myndighetene. 

Hvorfor bruke Time Elektro?

Vi benytter oss av den nyeste og beste teknologien når vi prosjekter brannvarsling- og nødlysanlegg for våre kunder. Time Elektro har intern kompetanse som kan bistå både bedrifter, sameier og landbruk med å prosjektere et nytt anlegg. Du kan være sikker på at du får levert et komplett anlegg som følger kravene fra myndighetene. 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat

Kontakt oss