Til hovedinnhold

Elektriker for kontorbygg

For eiendomsbesittere er det alltid betryggende å ha en samarbeidspartner som stiller opp dersom noe uforutsett skulle skje. Vi bistår våre kunder med gode løsninger.

Det er mye gammelt elektrisk anlegg på Bryne og omegn som rett som det er trenger vedlikehold og reparasjoner når strømmen blir borte. Det kan også være aktuelt med bistand når det kommer nye leietakere på et kontorbygg som ønsker forandringer.

Time Elektro bygg

Hvorfor benytte Time Elektro som din elektropartner?

Vi har en dyp forankring til vårt kjerneområde, og har de siste 30 årene bistått det lokale næringslivet med alt innenfor elektro. Time Elektro har tatt vare på sine næringskunder ved å levere personlig service og høy kvalitet på installasjoner. Når du tar kontakt med oss skal du oppleve at vi responderer raskt og du blir prioritert. Vi er en elektriker du kan stole på!

Time Elektro er medlem av EL Proffen, og det gir våre kunder en del gode fordeler. Som en fast kunde av oss med serviceavtale får du tilgang til et system hvor dere har full oversikt over kontroller som har blitt utført, materiell som har blitt bestilt, avvik, reparasjoner og vedlikehold. På denne måten kan du være trygg på at det elektriske anlegget til bedriften følger myndighetenes krav.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra dere!

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.