Til hovedinnhold

Nybygg næring

Time Elektro er en solid partner og ha med på laget når det skal settes opp nybygg. Bedriften og våre elektrikere har lang erfaring med prosjekter i ulike størrelser, og har et fokus på å levere gode resultater for våre kunder.

De siste 30 årene har vi bistått våre kunder med å prosjektere og montere elektroinstallasjoner i nye næringsbygg, borettslag og privathus. Vi er frempå med å ta i bruk ny teknologi og kursing av våre ansatte for å møte stadig høyere krav til installasjoner i bransjen.

Time Elektro bygg

Hvorfor velge Time Elektro som din leverandør?

Bruker du oss som din leverandør får du en prosjektleder som blir din kontaktperson gjennom hele planleggingsfasen, installasjonsfasen og ved idriftsettelsen. Prosjektlederens ansvar er blant annet å sørge for kvalitetssikring, leveranse til riktig tid og at riktig kompetanse og tilstrekkelige ressurser blir stilt til rådighet.

Vi har fokus på å levere energieffektive og smarte løsninger som bruker den nyeste teknologien på markedet. En totalentreprise inkluderer gjerne både elektroingeniører, spesialtilpassing av tavler, fordelinger, styresystemer, ventilsjonsanlegg, alarmer, tele og data, installasjon, idriftsettelse og planer for jevnlig service. 

Vi ser frem til å høre fra dere

Kontakt oss