Til hovedinnhold

Solcelleanlegg

Høy strømregning, uforutsigbare strømpriser og tilgang på fornybar energi er bare noen av grunnene til å investere i solenergi på taket.

Stort solcelleanlegg på taket til ASKO i Lillesand. Foto.

Hvorfor velge Time Elektro?

  • Høy kvalitet på installasjon
  • Konkurransedyktige priser
  • Rask leveringstid

Solcellepaneler på taket gir deg lavere strømutgifter og mer økonomisk forutsigbarhet.

Næringsbygg, landbruksbygg, hytte eller privatbolig – taket kan enkelt bli din egenvstrømprodusent. Flere av våre kunder selger faktisk overskuddsstrøm fra egne solcelleanlegg.

Privatbolig? Snakk med solcellespesialistene i Soln!

På privatboliger og hytter samarbeider vi med Soln. De er den fremste lokale spesialisten på solcellepaneler til boliger og hytter, så derfor er det de du skal snakke med. De sitter i etasjen over oss og en egen nettside har de også.

Soln hjelper deg med solcelleanlegg til ditt hus

Ta kontakt med Soln her

Raskt levert, grønn og billig strøm til landbruks- og næringsbygg

Med solceller på taket har du ditt eget kraftverk med kortreist, ren og rimelig strøm. Og selv om det først og fremst handler om å holde kostnadene lavest mulig, bidrar det både til å gjøre bedriften mer bærekraftig og samvittigheten ren. Våre rådgivere og prosjektledere sørger for at du får løsningen som er best for din virksomhet både når det gjelder dimensjonering, montering og praktisk bruk.

Spesialist på solceller til landbruket

Vi kjenner landbruket på Jæren og har kunnskapen og løsningene som gir det beste resultatet. Da strømprisene gikk i taket i løpet av 2021 og 2022, kjente jærbøndene det kraftig på kroppen. Mange bønder oppdaget verdien av solcellepaneler på taket på driftsbygningene da strømprisen bykset oppover. Store takflater gir store muligheter for egen strømproduksjon.

Ta kontakt og la oss komme på en gratis befaring!

Kontakt oss

Solceller til næringsbygg – lokal kunnskap lønner seg

Time Elektro rådgir, leverer og monterer solcelleanlegg til alle typer næringsbygg. Vi har lang erfaring med vær og vind på Jæren, så vi vet at installasjonen må være bunnsolid. Solcelleanlegget skal tross alt levere grønn og billig strøm i minst 25 år. Vil du ha kontroll på strømkostnadene, hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

Ta kontakt og la oss komme på en gratis befaring!

Kontakt oss