Til hovedinnhold

Time Elektro har 30 års erfaring fra landbruket

Vi er kjent for god og rask service, og kan hjelpe deg hurtig ved alle anledninger. Skal du bygge ny driftsbygning og brannvarslingsanlegg, spør oss gjerne om pris og/eller bestill en gratis befaring. Vi har kompetansen du trenger!

Ny driftsbygning betyr nytt elektrisk anlegg. Vi har erfarne elektrikere med høy kunnskap som gir trygghet for deg. I landbruket er man avhengig av sikker drift og å unngå driftsstans. Da er det viktig å ha en samarbeidspartner som har kunnskap, erfaring og kjennskap til det elektriske anlegget i dine driftsbygninger. Vi har god kjennskap til hvilke krav som stilles til det elektriske anlegget i slike bygninger.

Lysstoffrørene fases ut i 2023 - reduser energiutgiftene med LED

Lysstoffrørene fases ut i 2023. Fra 25. august vil du slite med å få tak i lysstoffrørene du bruker, og de gamle armaturene må byttes for å få fullt utbytte av energisparingen du oppnår med LED-lys. Ved å skifte fra lysstoffrør til LED vil energiforbruket gå ned med mellom 40 og 60 prosent.

Installerer du lysstyring vil energibruken reduseres med ytterligere 20 til 30 prosent. I tillegg slipper du vedlikeholdet. Les mer om Jæren industripartner og deres bytte til LED.

Sikkerhet og brannvarsling i landbruket

Vi benytter oss av den nyeste og beste teknologien når vi prosjekter brannvarslingsanlegg for landbruket. Innenfor sikkerhet snakker vi om brannvarslingsanlegg, samt andre sikkerhetsfunksjoner som kan tilknyttes KNX, den ledende standarden for styring av bygg. Du kan være sikker på at du får levert et komplett anlegg som følger kravene fra myndighetene.

Hvorfor bruke Time Elektro?

  • Vi benytter oss av den nyeste og beste teknologien når vi prosjekter brannvarslingsanlegg for våre kunder.

  • Time Elektro har intern kompetanse som kan bistå både bedrifter, sameier og landbruk med å prosjektere et nytt anlegg.

  • Du kan være sikker på at du får levert et komplett anlegg som følger kravene fra myndighetene.