Til hovedinnhold

Time Elektro hjelper eiendomsforvaltere og driftsledere med gode løsninger

Våre elektrikere utfører elektroinstallasjoner i alle typer næringsbygg. Vi tar oss av installasjon, drift og vedlikehold av elektriske anlegg.

Vi kan levere komplette energibesparende automasjons- og styringsløsninger slik at du får et mer økonomisk bygg og et rasjonelt anlegg. Vi kan også tilby komplette automasjonsanlegg med PLS-styring og SD-anlegg for industrien.

La oss diskutere ditt behov og mulige løsninger innenfor:

Time Elektro bygg
  • Vedlikehold / rammeavtale
  • Sikkerhet og brannvarsling
  • Kabling for datanettverk
  • Internkontroll og service
  • Lys og varmestyring
  • Serviceoppdrag
  • Rehabilitering

Driftsstans, feil og mangler er dyrt!

En fast serviceavtale med Time Elektro vil sikre maksimal driftssikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegget. En serviceavtale vil også kunne omfatte internkontroll og andre viktige oppgaver som en byggeier er pålagt av myndighetene. Hos oss vil du få tett og personlig service, og ikke minst god oppfølging.

Lysstoffrørene fases ut i 2023 - reduser energiutgiftene med LED

Lysstoffrørene fases ut i 2023 og erstattes av LED-lys. Ved å skifte fra lysstoffrør til LED vil energiforbruket gå ned med mellom 40 og 60 prosent. Fra 25. august vil du slite med å få tak i tradisjonelle lysstoffrør. De gamle armaturene må også byttes for å få fullt utbytte av energisparingen. installerer du lysstyring vil energibruken reduseres med ytterligere 20 til 30 prosent. I tillegg slipper du vedlikeholdet.

Ta kontakt for gratis befaring av ditt lysanlegg.

Kontakt oss

Sikkerhet og brannvarsling i næringsbygg

Vi benytter oss av den nyeste og beste teknologien når vi prosjekter brannvarsling- og nødlysanlegg for næringsbygg. Innenfor sikkerhet snakker vi også om brannvarslings- og nødlysanlegg, samt andre sikkerhetsfunksjoner som kan tilknyttes KNX, den ledende standarden for styring av bygg. Du kan være sikker på at du får levert et komplett anlegg som følger kravene fra myndighetene.

Ta kontakt for gratis befaring.

Kontakt oss

Hvorfor bruke Time Elektro som din elektropartner?

Gjennom oss får du tilgang til en egen kundeportal med full kontroll over kostnader, bestillinger og varsler på det som må fikses. Det gir forutsigbarhet og trygghet for deg som kunde. Da vi er en del av EL-PROFFEN vil du også få tilgang til våre landsdekkende avtaler.

Som alle våre kunder vil du få god oppfølging gjennom hele serviceperioden. Som kunde får du rabatt på priser, en fast kontaktperson, og et team av elektrikere som er fast og kjent med ditt eller dine anlegg.