Til hovedinnhold
Time Elektro AS

Elektriker for næringsbygg

Time Elektro bistår eiendomsforvaltere og driftsledere med gode løsninger. Våre elektrikere leverer elektroinstallasjoner i alle typer næringsbygg. Vi tar oss av installasjon, drift og vedlikehold av elektriske anlegg.

Vi kan levere komplette energibesparende automasjons-og styringsløsninger, slik at du får et mer økonomisk bygg og et rasjonelt anlegg. Vi kan også tilby komplette automasjonsanlegg med PLS-styring og SD-anlegg for industrien. La oss diskutere ditt behov og mulige løsninger innenfor:

Time Elektro bygg
  • Vedlikehold / rammeavtale
  • Kabling for datanettverk
  • Internkontroll og service
  • Lys og varmestyring
  • Serviceoppdrag
  • Rehabilitering

Driftsstans, feil og mangler koster penger. En fast serviceavtale med Time Elektro vil sikre maksimal driftssikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg. En serviceavtale vil også kunne omfatte internkontroll og andre viktige oppgaver som en byggeier er pålagt av myndighetene. Vi ønsker å yte personlig service og oppfølging til våre kunder.

Hvorfor benytte Time Elektro som din elektropartner?

Gjennom oss får du tilgang til en egen kundeportal med full kontroll over kostnader, bestillinger og varsler på det som må fikses. Det skaper en forutsigbarhet og trygghet for deg som kunde. Som en del av EL PROFFEN vil du også få tilgang til våre landsdekkende avtaler.

Som alle våre kunder vil du få en god oppfølging gjennom hele serviceperioden. Som kunde får du rabatt på priser, en fast kontaktperson og et knippe elektrikere som er fast og kjent med deres anlegg. 

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.